Over ons

Margreet Poort

De afgelopen jaren ben ik door mijn werk regelmatig tegen gekomen dat er allemaal onnodig ingewikkelde geldproblemen waren ontstaan. Deurwaarders, loonbeslag, beslag op huisraad, schuldhulpverlening. Overleven bij de dag, niet wetend of je in de 2e helft van de maand nog wel eten kunt kopen.  Vaak worden er betalingsvoorstellen afgedwongen die helemaal niet vol te houden zijn. Wat een verdriet en stress allemaal zeg.  Vaak als ik iemand een half jaar onder bewind had merkte je al een heel verschil, de rust was weer terug, mensen konden weer lachen.

In eerste instantie ben ik begonnen met schrijven omdat ik een paar mensen wilde helpen op een eenvoudige manier, toen liep mijn schrijverij een beetje uit de hand en nu ben ik enorm trots op dit prachtig boek. Ik hoop dat het veel mensen gaat helpen om de baas over eigen financiën te worden. 

Tip van Marian

Wat maakt jou blij ? Groot geluk zit in kleine dingen. Wist je dat wij het gelukkigst worden van dingen doen? Het liefst met en voor anderen. De dingen die we het vaakst doen, zoals tv kijken, Facebooken, maken ons het minst gelukkig.

Ga op zoek naar wat jou gelukkig maakt en ga het gewoon doen.

Wat kan ik voor je doen ?

Al mijn kennis en ervaring  heb ik in dit boek gebundeld. Ik hoop dat je je boekhouding tip top in orde krijgt en houdt en dat je financieël zorgeloos en gelukkig wordt.

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op.